[email protected]

Графік роботи:

пн - пт: 09:00 - 18:00

09117, Україна, Біла Церква, Бульвар Олександрійський, 14А/22

UA

RU
Каталог
  • Ремонт маркіз

Ремонт маркіз


Ремонт маркізЯкщо говорити про сонцезахисні системи, то прекрасною окрасою будівлі є маркіза. Маркіза - це навіс у вигляді рухомої конструкції, що дозволяє затінити територію. Маркіза створює комфортну атмосферу, захищає від сонячних променів та дощу, створює тінь на свіжому повітрі та чудово доповнює зовнішній вигляд фасаду. Маркізи встановлюються на віконних проємах будинків, на літніх майданчиках ресторанів, на терасах та інших громадських та приватних зонах відпочинку. Маркізи дуже зручні і прості у використанні, а їх сервіс і обслуговування не складають особливих труднощів. Існують різні види маркіз: купольна маркіза, ліктьова маркіза, пряма маркіза, касетна маркіза, вертикальна маркіза, терасна маркіза, бічна маркіза.

 

Вартість сервісних послуг з ремонту маркіз Ви можете дізнатись за телефоном +38 067 503 79 37

 

Маркіза - це досить міцна конструкція з тканинним полотном та механізмом. Однак, незважаючи на солідність, маркізам теж періодично потрібний ремонт. Проблемою може стати поломка висувних важелів маркізи. У цьому випадку виникнуть труднощі з відкриванням і закриванням. Механізм маркізи часто ламається від вітру чи дощу у разі відсутності спеціальних датчиків. Також ремонт маркіз знадобиться, якщо змінився кут нахилу маркізи.

 

Основні види несправностей маркіз:

  • Несправність конструкції маркізи: поломка висувних важелів маркізи, зрив кріплень до відвісу та балки, зміна кута нахилу маркізи, деформація вузлів маркізи.
  • Проблеми з тканинним полотном маркізи: зникла натяжка тканини (тканина обвисла), порвалася тканина, вигоряння чи забруднення тканини маркізи.
  • Некоректна робота автоматики маркіз: маркіза не відкривається або не закривається.
  • Несправність приводу маркізи. Сторонні шуми, скрипи або клацання під час роботи маркізи.
  • Перепади напруги в мережі: несправність електропроводки, вихід з ладу автоматики маркізи.
  • Маркіза не реагує на пульт дистанційного керування чи вимикач.
  • Несправність елементів автоматики маркізи: збій програм блоку управління, некоректна робота датчика вітру, датчика сонця або дощу, несправність плати управління.
  • Зношування вузлів, вироблення болтових з'єднань та деталей маркізи як наслідок тривалої експлуатації.

 

Маркізи не вибагливі у догляді, але їм, як і будь-якому іншому механізму, потрібне періодичне регулювання, чищення та діагностика системи. Проводячи планове обслуговування та сервіс маркіз, власник зберігає їхню працездатність і продовжується термін служби механізмів. До того ж установка автоматики на маркізи не тільки створює комфорт у використанні, але й дозволяє виключити знос тканини. Правильна експлуатація та належний догляд допоможуть маркізі залишатися у робочому стані протягом багатьох років.

 

Компанія Елан Груп спеціалізується не тільки на продажу та встановленні маркіз, але і на ремонті та сервісному обслуговуванні всіх видів маркіз. Користуючись багаторічним досвідом роботи в даній сфері, сервіс-майстер компанії Елан Груп може виконати планову діагностику, ремонт або налаштування будь-яких маркіз. Пам'ятайте, що звертаючись до нас, Ви можете безкоштовно отримати індивідуальну консультацію та важливі поради щодо догляду за своїми маркізами.

 

Ремонт маркіз: Київ, Київська область, Біла Церква, Бровари, Бориспіль, Фастів, Ірпінь, Вишневе, Васильків, Боярка, Обухів, Буча, Переяслав, Вишгород, Славутич, Яготин, Богуслав, Березань, Сквира, Українка, Коцюбинське, Гостомель, Кагарлик, Бородянка, Тетіїв, Узин, Миронівка, Рокитне, Тараща, Баришівка, Іванків.

Купити з доставкою по Україні

Офіційний сайт

© Елан Груп 2024

elan.in.ua Viber elan.in.ua Telegram