[email protected]

Графік роботи:

пн - пт: 09:00 - 18:00

09117, Україна, Біла Церква, Бульвар Олександрійський, 14А/22

UA

RU
Каталог
  • Новини
  • Елан Груп - офіційний представник Алютех

Елан Груп - офіційний представник Алютех


Елан Груп - офіційний представник Алютех! Сертифікат дилера Алютех.Компанія Елан Груп вкотре підтверджує свою кваліфікацію.

 

Ми, як і раніше, є офіційним представником ГК Алютех. Але, незважаючи на довгі роки тісної співпраці, отримання нового сертифікату завжди викликає приємні емоції і дарує почуття гордості за добре виконану роботу.

 

Завдяки спільній роботі з Групою компаній Алютех, Елан Груп продовжує освоювати все нові і нові вершини в області ворітних систем, ролетних систем, автоматики та шлагбаумів. Оскільки немає межі досконалості, щодня ми прагнемо виходити на більш професійний рівень. Адже основна мета компанії Елан Груп - це постійний розвиток, необхідний для швидкого вирішення будь-яких ваших потреб.

 

Елан Груп підбирає лише найкраще для своїх клієнтів. У своїй роботі ми використовуємо виключно якісну продукцію, чим значно допомагає компанія Алютех, надаючи нам широкий вибір асортименту.

 

Компанія Елан Груп постійно орієнтується на своїх клієнтів. Саме їхня думка завжди була і буде вирішальним знаком якості всієї нашої роботи.

 

Команда Елан Груп прислухається до думки кожного замовника, дотримується їх порад і враховує всі підсумкові коментарі. Саме це дарує нам рідкісну можливість правдиво оцінити якість свого обслуговування та дає ґрунт для подальшого розвитку. Тому ми щиро дякуємо всім, хто довірився нашому професіоналізму і скористався послугами компанії Елан Груп.

 

Ми наполегливо намагаємося для Вас, розвиваємося для Вас і працюємо лише заради Вас!

 

Купити з доставкою по Україні

Офіційний сайт

© Елан Груп 2024

elan.in.ua Viber elan.in.ua Telegram